Η Creta Recycling στη Σητεία για την ανακύκλωση

Creta recycling - Sitia

Σε συνεργασία με την ΕΕΑΑ (Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης) και τον Δήμο Σητείας και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), η Creta Recycling συμμετείχε στο τριήμερο εκδηλώσεων που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της Σητείας (30 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2022).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα Δημοτικά σχολεία της πόλης που με τάξη και πρόγραμμα επισκέπτονταν τον κήπο στην κεντρική πλατεία της Σητείας για να παίξουν δια δραστικά παιχνίδια για την ανακύκλωση, να πάρουν αναμνηστικά δώρα και να ενημερωθούν για τα οφέλη της ανακύκλωσης και τα σωστά υλικά που πρέπει να πετάμε στον μπλε κάδο.
Την ενημέρωση των παιδιών για τις ημέρες τις εκδήλωσης είχε αναλάβει ο εκπρόσωπος της Creta Recycling Θεόδουλος Λαγουδάκης.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης και η Αντιδήμαρχος καθαριότητας Ελένη Πλατανάκη.
Στις τρεις ημέρες της εκδήλωσης περισσότερα από επτακόσια παιδιά των Δημοτικών σχολίων της Σητείας, είχαν την ευκαιρία να παίξουν με δια δραστικά παιχνίδια, να τραγουδήσουν και να ενημερωθούν μέσα από το παιχνίδι και τον διάλογο για τον σωστό τρόπο που πρέπει να κάνουμε ανακύκλωση.

Η Εταιρία μας Creta Recycling – Δευκαλίων Στειακάκης βρίσκεται πάντα κοντά στους πολίτες με οποίο τρόπο μας ζητηθεί για να κάνουμε την Ανακύκλωση τρόπο ζωής, για την ζωή μας!!!

Creta recycling

σητειασητεια ανακυκλωση

Post a Comment