ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η CRETA RECYCLING ιδρύθηκε το 1993 από τον Γεώργιο Στειακάκη και ήταν η πρώτη εταιρεία στην Κρήτη που ασχολήθηκε με την ανακύκλωση χαρτιού και πλαστικού.

Το 1998 το τιμόνι της εταιρείας πέρασε στα χέρια του γιου του, Δευκαλίωνα Στειακάκη, ο οποίος με συνεχή αναζήτηση και παρουσία στον χώρο της ανακύκλωσης κατάφερε να διευρύνει τους ορίζοντες της εταιρείας, με αποτέλεσμα το 2020 να αναλάβει τη διαχείρισή του ΚΔΑΥ (Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών) Ηρακλείου και την ευθύνη της διαλογής και διαχείρισης των ανακυκλώσιμων υλικών των δυο μεγάλων νομών της Κρήτης, Ηρακλείου και Λασιθίου.

deukalion
creta recycling coule heraklion

Μετά από ένα χρόνο άψογης συνεργασίας με τους δήμους αυτούς και την αποτελεσματική διαχείριση του ΚΔΑΥ Ηρακλείου, η ΕΕΑΑ μάς εμπιστεύθηκε σταδιακά και άλλα δύο ΚΔΑΥ.

Το 2021 το ΚΔΑΥ Δ. Θεσσαλίας στην Καρδίτσα και το 2022 το ΚΔΑΥ της Λάρισας.

Η εμπειρία, η γνώση, η συνεχής αναζήτηση, η έρευνα και οι σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες στον χώρο της ανακύκλωσης, έφεραν την CRETA RECYCLING σε πρωταγωνιστική θέση στον χώρο της διαλογής και διαχείρισης των ανακυκλώσιμων υλικών στην Ελλάδα.