Η Creta Recycling στο σύλλογο Αρτεμισία

cretarecycling-artemisia

Την Κυριακή 3 Απρίλιου 2022 μετά από πρόσκληση του συλλόγου ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ στην Νέα Αλικαρνασσό, παρευρεθήκαμε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσαν για τα μέλη τους, με θέμα την Ανακύκλωση.

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος κυκλικής οικονομία και περιβάλλοντος του Δήμου Ηρακλείου Κος Βαρδαβάς Κων/νος, ο πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Κος Καλογεράκης Ζαχαρίας και οι εκπρόσωποι της εταιρίας CRETA RECYCLING, Λαγουδάκης Θεόδουλος και Σπύρος Μπίρκος. Η πρόεδρος του Συλλόγου Κα Ασπετάκη Ελένη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμό και ενημέρωσαν τα μέλη του συλλόγου για τις δράσεις του Δήμου Ηράκλειου και Ε.Σ.Δ.Α.Κ. αντίστοιχα, οι κύριοι Βαρδαβάς και Καλογεράκης.

Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της CRETA RECYCLING Κος Λαγουδάκης Θεόδουλος παρουσίασε λεπτομερώς τον τρόπο λειτουργίας του ΚΔΑΥ ( Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών ) Ηράκλειου, εξήγησε και ονομάτισε τα διαφορετικά υλικά που μπορούν να πεταχτούν στον Μπλε κάδο, καθώς και τον σωστό τρόπο, για σωστή Ανακύκλωση.
Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό στον Κυρίο Λαγουδάκη.

Η CRETA RECYCLIG – Δευκαλίων Στειακάκης, ήταν χορηγός και υποστηρικτής της εκδήλωσης .

creta-recycle-artemisiaαρτεμισια θεοδουλος

Post a Comment