Το περίπτερο της Creta Recycling Δευκαλίων Στειακάκης στην ΔΕΚΚ

creta recycling periptero heraklio1

creta recycling oikogeneiaΗ Εταιρεία μας Creta Recycling Δευκαλιων Στειακάκης, συμμετείχε με δικό της περίπτερο για πρώτη φορά στην Έκθεση Τουριστικών ειδών στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ), από 20 έως 23 Ιανουαρίου 2023.
Την έκθεση επισκέφτηκαν επαγγελματίες από όλη της Κρήτη που ασχολούνται με τον τουρισμό ( ξενοδοχεία, τουριστικά καταστήματα, super και mini market …κλπ).
Πολλοί ήταν αυτοί που έδειξαν ενδιαφέρον και σταμάτησαν στο περίπτερο μας για να ενημερωθούν για την σωστή ανακύκλωση στην επιχείρηση τους.
Τους ενημερώσαμε για την αναγκαιότητα να υπάρξει προσωπική μέριμνα της κάθε επιχείρησής για τα ανακυκλώσιμα απόβλητα, την συλλογή, την μεταφορά και φυσικά για την πιστοποίηση τους (ΗΜΑ).
Η εταιρία μας μπορεί να Προμηθεύσει την κάθε επιχείρηση ανάλογα με τις ανάγκες της με κάδους σιδερένιους 6 m3 (Κυβικών) και πλαστικούς 1100L & 240L & 120L (Λίτρων).
Οι εταιρείες πρέπει να προβούν σε αγορά των κάδων που τους χρειάζονται, με δική μας υποχρέωση την δωρεάν αποκομιδή τους σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Όλες οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες από το νόμο να συλλέγουν τα ανακυκλώσιμα απόβλητα τους, να τα παραδίνουν σε πιστοποιημένο Ανακυκλωτή και να πιστοποιούνται για αυτό.
Η εταιρεία CRETA RECYCLING Δευκαλιων Στειακάκης διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά για την προμήθεια των κάδων, καθώς και για την αποκομιδή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλεφωνά που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.